Aanbod

Wat is het aanbod van ABC Kindercoaching?

Starker Junge

 

 

 

 

Iedereen is welkom, mijn specialisatie ligt echter bij boze en gefrustreerde  kinderen, kinderen met (het vermoeden van) een diagnose en ouderondersteuning.

 

De prijzen voor coaching zijn als volgt:

  • De intake kost € 60,-. Wanneer je direct na de intake besluit een volgende afspraak te maken, krijg je € 15,- korting en betaal je voor de intake dus € 45,-. Een intake duurt één tot anderhalf uur.
  • Iedere volgende afspraak kost € 60,-. Ik werk bewust niet met pakketten omdat begeleiding maatwerk is. Wel krijg je voor iedere vijfde afspraak (intake niet meegerekend) €10,- korting.
  • Daarnaast bied ik ook telefonische consulten of Skype consulten aan. Wanneer je bijvoorbeeld verder weg woont of een lijfelijke afspraak nog een drempel vormt, kan ik ouders telefonisch of via Skype coachen. Als je mij via de mail laat weten wat de hulpvraag is, kan ik een gesprek voorbereiden. Ik stel via de mail een datum voor het gesprek voor en stel eventueel nog wat extra vragen. Een telefonisch consult of Skype consult duurt maximaal een uur en kost € 60,00. Dit bedrag dient één dag voor het telefoongesprek te zijn bijgeschreven op mijn rekening.
  • Voor kinderen die leren in beelden bied ik de training ‘Ik leer anders’ aan.

Iedere sessie duurt één uur en de bedragen zijn inclusief BTW. Natuurlijk zorg ik voor een kopje koffie of thee, voor de kinderen is er (suikervrije) limonade. Ook alle gebruikte materialen zijn inbegrepen in de prijs, tenzij vooraf anders aangegeven. U kunt bij mij na iedere sessie pinnen.

Wanneer een sessie niet door kan gaan, ontvang ik hier graag tijdig bericht van, in ieder geval minimaal 24 uur van tevoren. Bij niet tijdig afzeggen, kan de sessie in rekening worden gebracht. 

Vanzelfsprekend hanteer ik een zogeheten beroepsgeheim. Dit houdt in dat ik geen informatie deel met derden (bijvoorbeeld huisarts of school). Het staat uzelf uiteraard vrij om dit wel te doen. 

Over de sessies schrijf ik geen verslagen. Wanneer u dit wenst mag u tijdens een sessie aantekeningen maken. 

 

Maak meteen een afspraak.